Tuesday, January 26, 2010

{kukkatyttö}

kolmas yritys kasvomaalauksessa. en ole vieläkään käynyt ostamassa pensseleitä joten sillä samalla yhdellä vaan. pakko sanoa että helppoa tämä ei ole. luulin että oppisin nopeasti kun olen maalannut muutenkin aiemmin. mutta on ihan erilaista maalata kolmiulotteista kasvoa kuin lättänää pohjaa. pienen pienet koekaniinin liikkeet myös aiheuttavat isojakin möhläyksiä. mutta taas tyytyväinen asiakas. lapset ei onneksi tiedä jos ei onnistunutkaan 100% miten olisi halunnut.
my third attempt at facepainting. i must say that it really is harder than it looks. it's totally different to paint faces (3D) than flat surfaces. if the "customer" moves even the tiniest bit... oopsie daisies! :) fortunately, children don't demand 100% perfection. they're content with much less.

here's a fun idea for kids:
let them punch holes and then glue them on pictures. i quickly printed one so we could try this technique but of course a child's own drawing would be much nicer. they could use dot stickers too but then they don't get to punch holes which seems to be just as much fun (or even more fun) as gluing them.

hauska idis lapsille:

rei'itettiin kädessä pidettävällä rei'ittäjällä pikku ympyröitä. sitten liimaa paprulle ja sormella tökkimään pilkut liimalle. tarrojakin voisi käyttää mutta sienna ainakin tykkäsi rei'ittaa rei'ittimellä. puolet huvista. seuraavalla kerralla käytetään kyllä siennan piirtämää piirustusta myöskin. nyt piti nopeasti vaan päästä liimailemaan.

sitten tein taas tälläisen nallevalokuvakehyksen. no, oikeastaan tein kaksi. eräät tutut saivat kaksospojat. minun lahjabudjetti on surkean pieni nyt kun on opiskelijabudjetti. pitää olla luova miten saa halvalla jotain kivaa. mutta nyt mietin että onkohan tämä nyt sitten kiva lahja vai ei. mitäs mieltä olette lukijat? tykkäisittekö itse tälläisestä lahjasta vai olisiko parempi olla antamatta lahjaa jos ei ole varaa "oikean" ostoon? pliis kertokaa ennenkuin nolaan itseni aivan täysin antamalla nämä. tein tämän scrapbook paprusta sekä ohuesta pahvista (chipboard). itse tykkään näistä mutta ehkä kaikki eivät arvosta tälläistä simppeliä omatekoista. ??
my gift budget is very small at the moment as my husband is in school. i still want to give something when people i know have babies for example. i made two of these picture frames for a couple who had twins. please tell me if you would enjoy a gift like this or if i should just forget about giving gifts until i can afford "real" ones.

7 comments:

 1. Kyllä mä ainakin tykkään! Hölmöjä ovat, jos eivät tykkää.

  ReplyDelete
 2. KIITOS ihanista ideoista. Kun 4vee tulee, on aina pakko askarrella. Nyt on vessapaperirullista tehty jo kaikki mahdollinen, joten tuo rei'ittäjä-idea on tervetullut.
  Nallekehys on niin hieno, että aivan varmasti tykkäävät ja arvostavat ( siis jos ei heillä sitten ole oikein huono maku)

  ReplyDelete
 3. Ilman muuta paljon ihanampi lahja kuin yksikään kaupasta ostettu! Ainakin minä tykkäisin :)

  ReplyDelete
 4. kiitti kommenteista. minustakin nalle juttu on ihana. ehka kaikki ei osaa arvostaa omatekoista mutta on se minusta omatekoiseksikin ihan sootti.

  ReplyDelete
 5. Mustakin nallekehys oli ihana! Mietin joskus ihan samaa kun vaannan pienella budjetilla omatekoisia lahjoja taalla. Monet ei ehka osaa arvostaa itsetehtya ja sellasta, jossa kadenjalki vahan nakyy...

  Kukkakasvomaalaus on myos tosi ihana! :)

  ReplyDelete
 6. keep making them!!! they are sooooo cute!! I know she will LOVE them!!! If it's for who I think it's for!!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)