Monday, January 25, 2010

{leffoista}


aikanaan me käytiin ainakin kerran viikossa leffassa. nykyään ehkä kerran kuussa. enimmäkseen tulee katsottua videoita. siksi tämäkin elokuva nähtiin vasta nyt. hauska, ei-tyypillinen-hollywood leffa. suosittelen.
loved this non-hollywoody movie.


jos olet uusi blogini lukija, niin et vielä tiedä että olen twilight hullu. olen lukenut kirjat neljä kertaa ja leffat olen nähnyt monta kertaa myöskin.
twilight leffa ei ollut tarpeeksi hyvin tehty mutta silti tykkäsin kun kyseessä on twilight. new moon oli onneksi paremmin tehty. kunnon budjetilla. kunnon special effects. tuskin jaksan odottaa että saan sen videona.
ja tuskin jaksan odottaa että pääsen katsomaan eclipsen. viisi kuukautta pitää jaksaa jotenkuten. huokaus.
jos sinuun ei ole vielä puraissut twilight kärpänen niin suosittelen että luet kirjat ensin ja sitten vasta katsot elokuvat. kirjat on aina tuhat kertaa paremmat kuin elokuvat.
minun mielestäni paras lovestory ever mutta kyse ei ole pelkästä hömpästä vaan. mukana on paljon huumoria, jännitystä seka mystiikkaa.
kaikki mun ystävät on onnellisesti twilight sairaita jo. menoa ei haittaa että ollaan 35+ vuotta vanhoja. :D
if you are a new visitor to my blog, you don't know that i'm a total twilight freak. i'm not ashamed to say it. i love everything twilight. i have read the books four times and look forward to reading them again soon. the only books i can read many, many times and never get sick of them. i actually miss the characters from the book when i'm not reading them.
the books of course are thousand times better than the movies but i love the movies too. twilight movie wasn't done properly and with a suffiecient budget. i was so happy that they did new moon properly with great special effects.
i think the twilight saga is the best lovestory ever. but it's not all just romance. there's lots of humor, action and suspense too.
i totally recommend to let yourself be bitten by the twilight bug and join us who are infected by twilight. all my friends are happily twilight freaks. and yes, we are 35+ years old. :D
i have to wait five more months for the eclipse movie premiere. sigh.

2 comments:

  1. Tämän pitää olla ennen: juuri ajattelin tuota 500 etc..leffaa- eli on katsottava. Ja sitten nuo vessapaperirullat ovat tulleet vastaan joka kohdassa- mitähän ne sitten tarkoittavat ? ;)

    ReplyDelete
  2. pikkujutut: vaikka tykkään monista hollywood leffoista myöskin niin tällaiset hollywoodittomat leffat on aina niin piristäviä ja ihania. ehkä sun pitää alkaa tekemään veskipapru rannekoruja? hi hii.

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)