Saturday, January 23, 2010

{yksi tämän vuoden tavoitteistani}

In our search to obtain relief from the stresses of life, may we earnestly seek ways to simplify our lives.
L. Tom Perry
yksi minun tämän vuoden tavoitteista on että heitän elämästäni pois ne tarpeettomat ja ylimääräiset. että sitten on aikaa sille mikä todella on tärkeää. kaikesta ylimääräisestä krääsästä haluan eroon lopullisesti. vuosien varrella maku on muuttunut niin moneen kertaan että kellarista löytyy vaikka mitä. en tiedä miksi minun on aina vaikea heittää pois vanhoja juttuja. voihan olla että sitä ja tätä tarvitseekin sitten joskus. älytöntä. ei sitä rojua koskaan tule tarvitsemaan. ja jos tulee niin sitten sen voi ostaa uudelleen jos niin kova tarve muka on. eikö? tänä keväänä on siis PAKKO pitää pihakirppari. suutun itselleni lopullisesti jos sitä en saa aikaiseksi. ja mikä ei myy, annetaan pois. tiedän että mulle tulee ihanan kevyt olo kun kaikki ylimääräinen krääsä on poissa.
one of my goals for this year is to simplify my life. to get rid of anything and everything that i don't need and want. then i can concentrate on those things that really matter. i believe i will get more things done too when my mind is not so cluttered with "all that stuff".
i'm going to stop thinking "one day i might need this". you never ever end up needing that stuff. am i right? i know i am. :)
if i don't do a yard sale this spring/summer, i'll be very upset with myself.

1 comment:

  1. i guess you are right but the other day i started looking for something that i had kept all these years and i cannot find it anywhere!!! very frustrated!!! forget the yard sale!! just give it away or toss it!! that way you don't have to wait till spring!! and the stuff will be gone now!!
    Connie

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)