Tuesday, January 1, 2008

huh huh

***
Alvar Aalto vases.
***
***
Equivoque/www.etsy.com. Beautiful Polaroid photo.
***
Huh huh. Nyt sita tarvitsisikin loman loman jalkeen. Tultiin taas Jayn vanhemmilta ja vaikka on ihana nahda sukua niin on siella aina niin paljon halinaa etta vahemmastakin vasahtaa taysin. Siennalla on taalla Kanadassa 7 serkkua, kaksi enoa seka tati. Siihen mukaan puolisot, kahdet isovanhemmat, seka kuusi kasvattihenkiloa (Robin meidan, viisi muuta Jayn vanhemmilla!) niin osaatte arvata mika on homman nimi naiden lomapaivien jalkeen.
***
Meidan piti videoida Jayn isovanhempia tanaan, haastatella heita heidan elamastaan. Mutta Jayn isoaidilla oli vatsatauti, pyortyi ja satutti selkansa melko pahasti. Kipulaakkeet eivat ole edes tarpeeksi auttaneet. Ei auta tietty etta ovat tottuneet paljon lampimampaan ilmastoon. Shokki systeemille tulla tanne pohjoiseen.
***
Uusi vuosi vietettiin siis myos ensin Jayn vanhemmilla. Tilattiin kiinalaista ruokaa kimpassa. Sitten tultiin kotiin, Sienna nukkumaan ja Jay ja mina katsottiin leffa nimelta "Stardust". Tykkasin 95%:a leffasta tosi paljon. Tietyt jutut arsytti leffassa. Esim noidat jotka halusivat veitsella riistaa jonkun sydamen ja syoda sen. Tuo ja tietyt muut jutut jos olisi poistettu leffasta niin olisipa ollut 100% hyva leffa. En todellakaan suosittele leffaa lapsille! Muistan miten itseani pienena pelotti tarinat Lumikista kun siina oli niin pelottava noita etta. Olenko muuten myos ainoa jota arsyttaa leffojen nykyaan alyn lujalla soiva musiikki? Musiikki pauhaa muutaman sekunnin, sitten hiljaisempaa puhelua, lisaa musiikin pauhua... Siihen tyyliin etta on pakko katsoa leffaa aanisaadin kadessa. Olen huomannut etta kun nykyaan menee leffateatteriinkin niin monesti saan pitaa kadet korvilla musiikin aikana. Vahemmastakin kuulo menee. Tykkaan etta leffan kuulee kunnolla muttei sentaan tarvi korvia sarkea. Vali vali. :)
***
Me muuten yleensa aina katsotaan keskustan ilotulitukset meidan makkarin ikkunasta. Talla kertaa ei jaksettu edes menna niita katsomaan. Leffa oli viela kesken. Olisi kai pitanyt. Linda sanoi etta oli tv:sta nahnyt etta ne oli upeimmat mita koskaan on ollut. Kuulemma koska joen rantaan ovat rakennuttamassa tosi korkeita rakennuksia lisaa ja pian ei ole enaa turvallista pamautella ilotulituksia siella.
***
Taman paivan kuvat valitsin silla ovat ihanan rauhallisia kuvia. Sita nyt kaipaan... Rauhaa ja hiljaisuutta! Huilailemaan...
***

6 comments:

 1. tuosta radiojutusta vielä, siks laitoin linkit, niin voit käydä katsomassa soittolistoja, ja sitä kautta oot vähän perillä, mitä täällä kuunnellaan ;)

  ReplyDelete
 2. Elokuvien liian isolla kuuluva musiikki on ärsyttänyt jo monta vuotta! Etenkin suomalaisissa elokuvissa tuntuvat hakevan volyymia tuolla musiikin pauhulla. Puheen ajaksi sitten pitää taas lisätä volyymiä, jos jotain haluaa selvää saada. Tai jospa tänä vuonna opettelisi huuliltalukutaidon! :)

  Mutta eihän tästä edestakaisin napsuttelusta mitään muuta tule kuin paha mieli ja kaukosäädinsormi kipeäksi. :/

  ReplyDelete
 3. Ihana uusi ulkoasu taalla! En ole moneen paivaan paassyt kaymaankaan taalla.
  Oikein hyvaa uutta vuotta koko teidan perheelle, Sansku! :-)

  ReplyDelete
 4. On teillä ollut hulinaa!
  Oikein hyvää Uutta Vuotta vielä teille kaikille :)

  ReplyDelete
 5. suvi: ahaa... "vanha" sansku ei oikeen tajunnut moista... :)

  tanya: joo olis kiva jos leffojen tekijat alkaisivat ajattelemaan meidan korvia vahan...

  jc: Sulle kanssa kaikkea hyvaa uudelle vuodelle!

  inkivaari: Vilkutusta.

  ReplyDelete
 6. Ymmärrän että sukuhälinät rasittaa, mutta toisaalta itse kaipaan sitä, meillä ei ole mitään sukua lähellä! Toivottavasti saat rauhoittua lähipäivinä kunnolla. :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)