Monday, January 7, 2008

new year's resolution

***
Time to reveal my New Year's resolution. I do it with shame. The pictures below really ARE from our home. I hate to admit it. There is clutter everywhere. I don't remember when our stairs were free from books and magazines and "things on the way to upstairs". This year I HAVE GOT TO GET ORGANIZED or I'll go boinkers. :) I have such a hard time getting rid of things. Somehow I need to learn to let go and I know my life will be so much better. I get so overwhelmed with all this "stuff". I need to get rid of a big part of it so I can declutter my brain and then actually get more done in my life. You're all invited to a biggest yard sale EVER this spring!
***
***
It's not usually quite this bad I'm trying to tell myself.
***

***

I do organize my desk but then couple days later it always ends up looking like this. Argh!
***

***
I was going through some drawers hoping to organize stuff. I ran out of time and piles ended up on the filing cabinet. Argh!
***
***
Babyclothes that need to be put in boxes to wait for the yard sale. Argh!
***
CLUTTER/MESS/DISASTER... Oh, how I HATE thee... Let me count the ways...
***
This year's motto:
DEJUNK, ORGANIZE, SIMPLIFY!!!!!!!!
OR ELSE!!!!!
***
ps. Who likes lumpy darned socks? Not me! Throw them out! Darn them the right way! :)
***

7 comments:

 1. Ei tuo niin pahalta näytä. Samanlaisia ongelma-alueita ja kasoja on varmaan kaikilla jossakin, minulla ainakin. (Itsekin muuten juuri kirjoitin siivousaiheesta.) Lehdet olivat ennen mullakin päänvaivana, en malttanut heittää menemään varsinkaan suomalaisia, mutta sitten niitä alkoi kertyä kasoittain ja tajusin etten juuri koskaan edes lue vanhoja lehtiä. Päätin että tulen iloisemmaksi siitä, ettei tarvitse katsella roinaa, kuin siitä että säilytin jotain vanhoja lehtiä "kaiken varalta". Valikoin joukosta vain muutaman tärkeän (esim. vauvalehtiä lasteni syntymävuosilta ja -kuukausilta) ja muut heitin kylmästi pois. En muuten ole kertaakaan kaivannut poisheitettyjä lehtiä! Uusia tulee nimittäin koko ajan lisää. :)

  Hohtavan siistiä ja hyvin organisoitua vuotta 2008 meille kaikille! ;)

  ReplyDelete
 2. Samoin kommentoin kuin Riikka: ei tuo vielä niin pahalta näytä! :)

  Olen yrittänyt opetella samaa tyyliin "jos et ole tarvinnut vuoteen, heitä roskiin, vie kirppikselle, lahjoita pois tms." Paino kuitenkin edelleen sanalla yrittänyt :)

  Hamsteriluonteelle yllättävän vaikeaa ja muistoja sisältävät tavarat ovat vaikeimpia. Tai lahjaksi saadut, joita ei ole tarvinnut...

  Lehtikasat on todellakin tuttua juttua! Ne kun innostuisi pois leikkelemään; aikaa kai nyt vielä olisi :)

  ReplyDelete
 3. Ei ollenkaan nayta viela pahalta!
  Mulla on sama juttu, etten millaan raaskisi heittaa vanhoja lehtia pois, kun "niita voi joskus viela tarvita"... Uusia tulee kuitenkin koko ajan lisaa, joten harvoin tulee niita vanhoja enaa luettua. Declutter, se voisi olla minunkin uuden vuoden lupaukseni...

  ReplyDelete
 4. happy new year! congratulations i have good + bad news for you. the good news is you won my dwell magazine 1 year subscription giveaway (that's the bad news too, now you'll have more magazines)

  please send me your mailing address at modmommy @ gmail.com

  ReplyDelete
 5. riikka: Pitaa todellakin oppia saastamaan vain tarkeimmat lehdet. Martha Stewart Kids lehdet on mulle aarteita. Niita selaan usein uudelleen. Muut lehdet pitaisi heti lukiessa kayda lapi ja saastaa vaan kuvat ja artikkelit joista tykkaan.

  tanya: minulla on yksi kategoria joista en millaan paase eroon: itse tehdyt askartelut. Vaikkei ne enaa olisikaan "omaa tyylia" ja mihinkaan en niita laittaisi niin jostain syysta on vaikea luopua niista kun kerran itse ne on tehnyt. Mistakohan johtuu tallainen "vaikea luopua" luonne...

  jc: Kiitos kun kaikki jaksatte sanoa "ei nayta niin pahalta". :)

  modmom: Yippee!!!!!!!!

  ReplyDelete
 6. Hihihhih. Hauskaa huomata, että muillakin kuin meillä on tuommoisia kasoja!
  Minä saan sätkyn aina noin kerran vuodessa ja raijaan kaiken kirpparille ja arvaa -ei mene montaa viikkoa, kun on taas uudet kasat epämääräistä kamaa. Joko nurkissa, pöydänkulmilla tai siis näkisitpä meidän makuuhuoneemme joskus niin ihanan tilavalta vaikuttaneisiin komeroihin :D
  Ne on täynnä kaikkea kamaa -taas kerran! Sinne piiloon sullottuna. Romahtavat vielä joskus kaikki minun päälleni.

  ReplyDelete
 7. Voi voi, ei näytä minustakaan kauhean pahalta!

  Tsemppiä kuitenkin järjestelyyn, ehkä alat pitämään siitä :D

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)