Saturday, January 12, 2008

muutama jutsku

***
Sienna was playing with Jay under the blanket and her hair got all staticy. :)
***
***
Mua harmittaa etten tiennyt etta tallaisia lumihiutalekehyksia myytiin Costcossa. Sain taman yhden itse lahjaksi. Olisin ostanut "kaikille" tallaisen mutta nyt on yksi vaan. Sori.
***
***
Loysin tallaisen valokuvakehyspuun ennen joulua ja ostin lahjaksi muutamalle kaverille. Ostin myos yhden "white elephant" lahjaksi. Eli joka joulu Jayn perheen kanssa pidetaan ilta jolloin kaikki tuo lahjan ja sitten pelataan sellaista pelia etta saa joko pitaa oman lahjan (nopalla pitaa ensin saada tietty luku etta saa avata lahjan) tai napata jonkun muun jo avaaman lahjan. Mina olin ainoa joka halusi taman kuvapuun, kukaan ei yrittanyt sita minulta "varastaa". Sitten aloin miettimaan etta hmm tuliko ostettua vaarat lahjat kavereille. Kuulemma tykkasivat mutta nyt olisi kiva kuulla sellaisten mielipiteet asiasta joiden ei tarvi pelata mun tunteiden satuttamisesta. Eli onko tama kiva lahja vai eiko? Minusta se on ihana mutta kun kukaan muu ei sita halunnut niin aloin epailla oliko se hyva lahja vai ei.
***
Siennan biologinen aiti on tanaan tulossa kylaan siskonsa ja veljensa kanssa. Tama puu on lahja hanelle. Nyt pitaa toivoa etta loydan viela naita kehyksia silla mun on pakko saada itsellenikin viela tama. Lahjoiksi annoin kaikki jotka ostin.
***
Sienna ei millaan malta menna paivaunille. Leikkii lujaa vauhtia Robinin kanssa. Jotenkin pitaa saada ujuteltua se unosille silla vieraat on tulossa kahdelta. Millakohan saisin sen unten maille... :)
***
ps. I was thinking that it would be a fun scrapbooking project to make a tree out of cute paper and then glue leaves and picture hearts on it. "Family tree". Cute enough to frame it!
***

11 comments:

 1. Minusta kehys on ihana ja kiva lahja biologiselle äidille!!

  Saanko udella on Sienna adoptoitu tai sijoitettu teille? Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaan. En tiedä oletko puhunut asiasta mitään.

  ReplyDelete
 2. marita: Joo Sienna on adoptoitu ja olen kertonut siita blogilla. Viime tipassa tuli meille. Oltiin juuri luovutettu lasten suhteen ja sitten VIHDOINKIN adoptiokin jopa tapahtui. Meilla on tosi kiva suhde biologisen aidin ja perheen kanssa. Ovat tosi kiva perhe. Minusta kiva etta Sienna pienesta pitaen tuntee biologisen aidin. Nahdaan noin pari kertaa vuodessa.

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihanaa, kun teillä on hyvät välit biologiseen perheeseen. Hienoa, että järjestät tapaamisia.

  ReplyDelete
 4. ..ja kun oppii hakemaan hakusanalla niin voi löytää vaikka kivan esittelyn kauniista perheestä kuvien kera. Eli nyt tiedän enemmän. :) Ihania kuvia perheestänne! Sienna on niin suloinen!

  ReplyDelete
 5. Vihdoinkin vastavierailulla! Sienna on todella suloinen, ja hienoa, että tekin olette adoptoineet. Upea kuulla että teillä on kiva suhde hänen biologiseen perheeseensä. Toivottavasti joku päivä Kiinassa muuttuu tilanne, ja voimme etsiä Annan biologisia vanhempia..

  ReplyDelete
 6. Kuvapuulle ei olisi minulla tilausta tai tarvetta, vaikka sukupuut muuten onkin kivoja. Ei ole vaan minun tyylinen.

  Mutta tuo lumihiutalekehys! Voi miten ihana bling-bling! Noita voisin ottaa useita. Ymmärrän, miksi harmittelet. :)

  ReplyDelete
 7. Heips Suomesta! Hauskoja kehyksiä kumpikin, sekä lumihiutale että puu, joka muistuttaa mielestäni sukupuuta.

  Kommentoinpa tässä samalla tuota aiemmassa postauksessa kertomaasi suklaanhimoa. Samasta vaivasta olen kärsinyt minäkin: suklaan syöminen oli täysin rajatonta ja, mikäli mahdollista, yltyi vielä juuri ennen kuukautisia. Mutta sitten kuulin ystävältäni neuvon hakea luontaistuotekaupasta kromia, koska kromin puute kehossa lisää makeanhimoa. Jo parin viikon jälkeen alkoi selkeästi helpottaa ja pitemmän päälle suklaansyönti on muuttunut kohtuulliseksi, jopa vähäiseksi. Yksi konsti tepsii yhdelle, toinen toiselle, mutta kannattaa kokeilla! Yritän myös opetella syömään tummaa suklaata, sillä se on "terveellisempää" kuin tavallinen suklaa. Kuivattuja hedelmiä makeannälkään kun vielä oppisi syömään...

  ReplyDelete
 8. you make my day! :)

  http://tillim.vuodatus.net/blog/1050906

  ReplyDelete
 9. Nättejä kehyksiä molemmat! Sulla on silmää kaikelle pienelle ja kauniille.

  Toivottavasti teillä oli mukava päivä vieraiden kanssa. :)

  ReplyDelete
 10. Heippa Sansku! Sinulle on 'jotain' blogissani:)

  ReplyDelete
 11. marita: minun pitaisikin laittaa ne "kategoriat" tahan blogiin... kun ennattaisi vaan...

  sennumaria: meita onnisti etta on niin hyvat valit biologisen aidin ja perheen kanssa. ei kaikilla niin hyva tuuri ja onhan se tavallaan kiva kun ei tarvi "jakaa". mutta me "jaetaan" sienna ihan mielellamme. on varmaan helpompi siennallekin jos tuntee biologisen aitinsa alusta asti. en usko etta onnistuisi jos asuisivat liian lahella ja liian usein nakisi. luulen etta se olisi liian vaikeaa biologiselle aidille. tahan mennessa kaikki on mennyt ok meilla.

  tanya: kaunis on lumihiutale ja ei tuo puu ole kaikkien tyylinen todellakaan. vahan liian "pelkistettya" modernia monelle.

  heli: kiitti kromi vinkista! pitaakin lukea siita enemman. jospa saisi taman sokerihulluuden nipistettya kuntoon. liikaa ahmin.

  tiina: suurkiitokset!! kiva tietaa etten itselleni vaan tata blogia pida. :)

  riikka: oli kivaa vieraiden kanssa. sienna sai lahjoja. leikittiin kovasti ja vieraat ihmettelivat taas kerran mita kaikkea sienna osaa. meita nauratti kun sienna oli niin tuijotuksen kohde. me kaikki ei osattu muuta kuin tuijottaa vaan kun toinen on niin sode ja ihana. oli kiva ilta!

  saara: ja sullekin viela superkiitokset!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)