Thursday, January 3, 2008

kuvia

***
Robin menee aina kavereidensa kanssa keskustaan Uuden Vuoden viettoon. Rob (asuu Jayn vanhemmilla) toi mukanaan nama lasit joissa valot valkkyy. Pitihan niita lainata kuvien ottoon. Mutta Siennapa suostui vaan niin kauan pitaa niita paassa etta sain taman yhden kuvan juuri ja juuri napattua. Mutta mika kuva! Ihanasti silmat vinkkelissa! :)
***
***
Postista tupsahti AARRE. Tatini Suomesta lahetti kopioita vanhoista kuvista!! Tuli ihan yllatyksena ja mika upea yllatys olikin!! Tassa aitini ja isani haapaivanaan + sukua. Jopa kuva isani vanhemmista joita en tuntenut ja joista minulla ei ollut kuin yksi kuva muistaakseni vaan aiemmin. Ah!!!!!
***
***
Isani aiti (minulle "mamma") nuorena kaupassa toissa.
***
***
Kuva isastani ja kyseisesta tadistani lapsina aitinsa kanssa. Minulla on kuva isastani lapsena!!! Teille muille tama voi olla itsestaanselvaa mutta tietyista elaman mutkista johtuen minulle tallainen on suurta aarretta. Minulle muuten tulee eras sukulainen aitini puolelta mieleen tasta isani kuvasta. Janna juttu.
***
Sain paljon tallaisia kuvakopioita. SUURKIITOS tadilleni sinne Suomeen!! Oletpa ihana etta jaksoit naita minulle lahettaa! Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos!!
***
***
Toivon etta ystavani Connie on liian kiireinen tsekkaamaan blogiani. On varmaan uuden vauvan kanssa. Taman siis kirjoin heidan uudelle poikavauvalle. Kun aloin tuputtamaan antiikkimaalia siihen niin tajusin etten kayttanyt oikeaa kangasta. Yleensa kaytan teella antikoitua kangasta mutta talla kerralla olin ajattelemattomana ottanut tavallista kangasta vaan. Mutta tuli siita ihan kiva silti.
Olisi pitanyt jattaa luu valkoiseksi ja vaikka tuputtaa taplat mustiksi.
***
***
Connien perhe lahetti Siennalle taman ihanan pikku lahjan (Dan on meilla taas jonkin aikaa). Mita kaikkea kivaa sita onkaan nykyaan lapsille! Vesitussilla voi uudelleen ja uudelleen "varitella" naita sivuja.
***

***
Arvatkaa kuka oli varitysvauhdissa. :)
***

3 comments:

 1. Rrraakaastaann wanhoja valokuvia!!! Hamstraan omia sukulaiskuvia, ostan divarista tuntemattomien kuvia... Myös vanhat kirjeet ja kortit ovat aivan käsittämättömän ihania.

  Just aamulla mietin, pitäisikö jo alkaa tehtailla ystävänpäivän kortit ajoissa valmiiksi, kun tämä synnytys sotkee kohta kalenterin :) Pitänee yrittää leikkiä taas Martha Stewartia ja kopsata tuo jäätelöllä täytetty leivos -idea. :)

  ReplyDelete
 2. Ihania vanhoja kuvia! Tiedän miten niitä alkaa arvostaa iän myötä ja myös ulkomailla asumisen myötä, kun omat juuret alkavat tuntua ihan uudella tavalla tärkeiltä. Itse sain hiljattain tätini muistelmia lapsuudestaan, oikein ahmin mielenkiinnolla sitä tekstiä!

  ReplyDelete
 3. tanya: jotain upeaa noissa vanhoissa kuvissa on. Varikuvat kivoja mutta mustavalkoiset vanhat on jotenkin aivan ihania. Pitaisikin useammin muuntaa kuvia mustavalkoisiksikin. Marthan sivuilla oli se resepti niihin icecream sandwich kekseihin. Mmmm. Sulla jannat paikat tiedossa kohta. Toivottavasti kaikki sit menee hyvin.

  riikka: Ika tuo kaikenlaista viisautta. Muistan miten koulussa inhosin isolla i:lla Suomen historia tunteja. Nyt en voi saada tarpeeksi historiastakaan jotta ymmartaisin enemman miten esi-isani elivat. Upeaa etta tatisi kirjoitti muistelmia ylos. Jokaisella meilla omat erikoiset tarinamme ja muut voivat niista oppia tai ihan nauttia vaan. Aion tehda Siennalle tana vuonna scrapbook kirjasen omasta lapsuudestani.

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)