Monday, January 7, 2008

yllatys onnistui

***
Mirror by Domestic. Found it at www.style-files.com.
***
Eilen yllatettiin Jayn aiti. Luuli etta oli menossa Jayn nuoremmalle veljelle syomaan (he ja Jayn isovanhemmat vaan) mutta me oltiinkin kaikki siella jo odottamassa ja jarjestetty synttarikekkerit sille. Salaatteja, croissants, sampyloita, deli meat sun muut lisukkeet sampyloihin, jaatelokakkua. Lapset leikki. Kivaa oli.
***
Illalla katsottiin leffa "The Nanny Diaries". Masentavaa miettia etta tuollaisia ylirikkaita vanhempia on olemassa jotka sysaavat lapsensa hoitamisen taysin hoitajille ja itse taysin laiminlyovat lapsensa. Sydanta riipaisi niin valilla leffaa katsoessa. Vaikkei se ollutkaan tarkoitettu nyyhkyleffaksi. Nauraa sai myos.
***

3 comments:

 1. Oli varmasti kiva synttäriyllätys! Alko tekeen mieli jäätelökakkua. :)
  Varmaan ihan mielenkiintoinen leffa.

  ReplyDelete
 2. Oih, tuollaiset synttäriyllätykset on aina ihanimpia!

  Minä olen kamppaillut itseni kanssa ja potenut välistä huonoa omaatuntoa, kun vien tyttöä edelleen hoitoon vaikka olen jo itse vapaalla töistä... Ikuinen kädenväännön aihe varmasti tämäkin... Mutta onneksi en ole ylirikas, jotta olisi nannyihin varaa :) Eipä silti, tuskin noita osaisi käyttääkään.

  ReplyDelete
 3. mustikka: jadegaggu on namia.

  tanya: Et sina ole sellainen kuin tuossa leffassa. He eivat todellakaan viettaneet HETKEAKAAN melkeen poikansa kanssa. Lapset tykkaavat olla muiden lasten kanssa. Tassa oli kyseessa siis ihan epanormaalit ihmiset ei mitkaan tavalliset vanhemmat. Nannyakin vaihtoivat pienimmastakin syysta eli pojalla ei ollut minkaanlaista sidetta keneenkaan. Pitaisi myos mainita etta ei kaikki lapsia hulttioon jattaneita voi rikkaiksi sanoa. Varmaan loytyy moista monesta saadysta. Tietty tama oli myos elokuvaa vaan mutta kylla luulen etta tuollaisia vanhempia todellakin loytyy. Boarding school:n kun ovat tarpeeksi vanhoja...

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)