Wednesday, April 1, 2009

{giveaway!}***
This is no April Fool's joke. I have decided to do my very first giveaway! Why? To finally see a good number of comments. :) I'm hoping that these amazingly beautiful decorations will be motivation enough to finally hear from ALL of you. :)
I made these Easter decorations last night and someone very lucky will receive them soon. All you need to do is to leave me a comment stating why YOU should be THE ONE to get these. I'll choose the winner on Friday in hopes that these will reach you by Easter.
***
Sanskun eka arvonta! Tiedan, MITEN IHMEESSA raskin luopua naista tekosistani. :) Siina toivossa etta vihdoinkin alkaisi kommentteja satelemaan tanne blogille. :) Miten osallistua arvontaan? Jata kommentti ja kerro miksi JUURI SINUN pitaisi voittaa nama. Voittajan valitsen perjantaina jotta nama saapuvat sitten perille ennen paasiaista.
***
Good luck everyone. :)
***
ps. The decorations are two sided.
***

16 comments:

 1. Mielestäni minun pitäisi saada munaset, koska, kun luin niistä ensimmäisen kerran sivuiltasi, päätin, että teen samanlaisia myös. Sitten tajusin, etten pysty remontin keskellä todellakaan askartelemaan yhtikäs mitään. Tein pikaisen piirustuksen mallista muistikirjaani, jos vaikka ensi pääsiäisenä tekisin.

  Ja toisekseen, olen potenut huonoa omaa tuntoa, kun en ole ehtinyt vierailemaan ja kommentoimaan toisten blogeissa, vaikka omassani on ollut runsain mitoin vierailuja.

  ReplyDelete
 2. Hehe, toinen vakkarilukija heti perään kärppänä paikalla :D

  Lisäänpähän nyt ainakin omalta osaltani yhden kommentin lisää arvontapäiväsi postaukseen!

  ReplyDelete
 3. I SHOULD BE THE ONE TO GET THIS BECAUSE I didn't try and prank you with an april fool's joke this year!!
  AND becuz together Dan and I are your longest bestest friends ever.. how many other couple friends have you had as LONG as us??
  AND becuz I NEVER complain about your blog being half written in Finnish!!
  AND becuz you know that I know that you are the MOST AMAZING FRIEND, SCRAPBOOKER, CRAFTY PERSON, CREATIVE, SPIRITUAL, COMPASSIONATE, FUN LOVING, PURE, GOOD HEARTED, BEAUTIFUL, KIND, CHARITABLE PERSON EVER!
  AND becuz we NEVER tease you about your finn-glish and the different names you have for things, like calling suites on playing cards countries!!
  AND becuz you make the most yummy quesidillas ever!!! And Finnish cakes!
  AND becuz you always remember the rules of how to play any card or board game we've every tried to teach!
  AND how you always show true love to your husband by trying on purpose to lose so that he can win when we play cards!!
  AND becuz you are just loved so very very very much!!
  AND becuz my life is so blessed to have you as my friend!!!

  ReplyDelete
 4. connie: I'm sending you eggs girl! Not these ones but I'll make new ones that'll match your home. Then others will have a chance to win these still. Snif. You're the bestest! Love you lots!

  ReplyDelete
 5. Löysin sinut ihan äskettäin juuri noiden munien ansiosta (jossain oli linkki tänne). Eli tämähän menee tavallaan niin, että munasta kuoriutuikin, ei ruma ankanpoikanen vaan kaunis, mielenkiintoinen blogi :) ja tänne tulen toistekin, vaikken munia saiskaan (saisinpa).

  ReplyDelete
 6. Aivan ihanannäköisiä munia! Keväänvihreää ja mullanruskeaa.

  Minun pitäisi saada nuo olohuoneemme koristukseksi, koska aivan varmasti haluat muniesi matkaavan Irlantiin, joka on sulle rakas paikka. Lupaan käydä ottamassa munista kuvan Malahiden linnan pihalla ja voit laittaa kuvan blogiisi :)

  ReplyDelete
 7. On kyllä jo tullut monta niin hyvää kommenttia, että saa nähdä pystyykö pistämään paremmaksi... Eli:

  Ensinnäkin, minun omat taikataikina-askartelut olivat siihen asti käyttökelposia, kunnes yritin maalata ne. Maalauksen seurauksena tipuset ja puput halkeilivat ikävästi.

  Toinen syy on se, etten koskaan saa postia ulkomailta!

  Kolmas syy, meille nuo värit sopisivat mainiosti. :)

  ReplyDelete
 8. No tottakai MUN pitäis voittaa nämä, koska

  1. Oon sun sisko (!!!)
  2. Nään sua ihan liian harvoin (eli en koskaan) ja munat olisi taas yksi asia, josta muistan sut ja teidät arjen keskellä
  3. Mulla on sun tekemää taidetta muutenkin kotona
  4. Oon aina tykännyt kaikesta mitä teet, näistä tykkään myös kovasti!
  5. Voisin keksiä noihin kivat kuvat pääsiäisen jälkeen "kurkkimaan" ja näin ne sais uuden käytön Nidan huoneessa, missä tuota samaa vihreää löytyy
  6. Mulla ei ole mitään pääsiäiskoristeita entuudestaan..
  7. .. enkä luultavasti tule niitä ostamaankaan, joten sä voisit näin koristella meidän kodin ;)
  8. Innostuisin taas itsekin tekemään jotain pientä ja kivaa!! YOU COULD INSPIRE ME MAN! :D
  9. Jos en voita näitä, itken vuolaasti ainakin viikon
  10. Voisin koittaa vastapalvelukseksi tehdä teille jotain ;)

  ... ja plus, TIEDÄT että käyn täällä päivittäin ja monta kertaa, mun kommentit ei vaan aina tuu perille ;D

  ETTÄ REVI SIITÄ SYITÄ :D ♥

  ReplyDelete
 9. Oikeasti en haluaisi taidettasi piilotettavaksi laatikkoon tai kaappiin, koska meillä ei ole missään niiden arvoista tasoa tai seinäpintaa joko vapaana tai muutenkaan paikkaa, jossa ne pääsisivät oikeuksiinsa meidän sekamelskaisessa tupatentäydessä asunnossamme, joka tulee entistä kaaosmaisemmaksi kunhan saamme pukattua uuden tulokkaan ulos Jelenasta. MUTTA... mikään ei saa iloisemmaksi kuin lahja ystävältä ja varsinkin kaukaiselta ystävältä, jolloin aina kun näkee vahingossakin, ja vaikka aivan vaatimattomassa paikassa sijaitsevan lahjan, muistaa lämmöllä ystävää ja hyvä mieli valtaa arkisen kiireisen mielen jälleen kerran ♥ .

  ReplyDelete
 10. Tuleepa olemaan vaikeaa paattaa kenelle nama sitten lahtevat. Voi kun jaksaisin/ennattaisinkin laittaa kaikille naita tulemaan mieleisen varin mukaan.

  suvi: Tottakai siskolleni pitaa laittaa naita tulemaan. Teen sullekin uudet jotka sitten sopii sun keittion sisustukseen (ruskea/sininen, eiko?). Entas aidille? Minkavarisesta aiti tykkaisi? Ei varmaan ennata paasiaiseksi mutta laitan tulemaan kun saan aikaiseksi. Munat on liimattu kuppeihin eli ei niihin voi sitten laittaa muuta. Mutta sitten sulla on paasiaiskoristeita ja vielapa oman siskosi tekemia. Love you sis'! <3

  ReplyDelete
 11. Hei täältä Suomesta!
  No minun pitäisi saada nuo munat koska en todellakaan tunne sinua ja aivan sattumalta eksyin blogiisi ja jäi heti jokapäiväiseksi vierailijaksi ja koska ne ovat niin ihania ja sopisivat meille ja voisin ottaa niistä mallia ja askarrella samanlaisia kotona kahden tytön kanssa ja töissä 17 lapsen kanssa ja laskepas kuinka monta ihmistä niistä silloin pääsisi nauttimaan!!
  Blogisi on kaunis ja mukavasti kirjoitettu ja tämä on totta, en siis sanonut tätä munien toivossa!!
  Iloista pääsiäistä sinne
  toivottelee
  Doris

  ReplyDelete
 12. Tässähän menee melkein sanattomaksi, kun noita kommentteja lukee, mutta sinähän tiedät jo, miksi blogiasi luen sillä olen jo kertonut sen aikaisemmin.
  Selvennetään nyt kuitenkin vielä: blogisi on ihana, hurmaava, ihastuttava, kaunis, kiehtova, lumoava, tenhoava, viehättävä, mielenkiintoinen, huvittava, kiinnostava,ihmisläheinen leppoisa, lämmin, pehmeä, sydämellinen, tutunomainen, ystävällinen, syvällinen....
  No, lyhyesti: sitä on kiva lukea.

  Saa nähdä pitääkö tehdä itse tuollaiset pääsiäiskoristeet, tai suosisiko onni. Jännää.

  ReplyDelete
 13. Mä oon tosi huono näissä,mutta sanotaanko vaikka näin ,että kun on ite niin laiska etten saisi noin hienoja itse aikaiseksi ;)

  Kivija kuvia edellisessa postauksessa sekä hurjia ja hienoja lego juttuja
  Aurinkoista viikonloppua!Täällä on melki helle +7 ;D

  ReplyDelete
 14. These are so cute & I just love the patterns! What a thoughtful Give-away, these will make someone's day! Happy Easter!

  ReplyDelete
 15. Voi, myöhästyin! :( Mutta vaikken ehtinyt mukaan, niin kehun kuitenkin, että olet todella symppis, oikeaa paras ystävä -materiaalia! Ihailen taiteellisuuttasi, tyyliäsi, pohdiskelevaisuuttasi, myös uskoasi. Ja sitä miten hellä äiti olet Siennalle.

  Vaikka en kommentoi kovin usein niin luen aina kaikki postaukset!

  Tosi kauniit pääsiäismunat oot tehnyt.

  ReplyDelete
 16. nanna: Voi kun jaksaisin tehda lisaa noita niin saisin piristysta remonttiin.

  tanya: Sulle oon viela joskus lahettamassa jotain kunhan ennatan ja inspista tulee. Kiva kun ennatat viela kayda visiitilla vaikka sulla on nykyaan kiiretta.

  annikainen: Kiitos kommentistasi. Tervetuloa vaan uudestaan ja toivottavasti taalta loytyy jotain kivaa inspiraatiota taiteelliselle sinulle (piipahdin blogissasi nopeasti).

  leena: Voi etta harmittaa etten saa enempaa noita aikaiseksi. Olisi ollut tosi kiva saada kuva niista Malahidessa.

  anne: En tieda tuleeko nama perille paasiaiseksi mutta voihan niita pitaa vaikka sitten "kevaan koristeina" vahan pidempaakin, eiko.

  jama: Ei teilla ole aikaa ihastella mitaan koristeita. Teille on tulossa oma uusi "koriste" jonka kanssa kuluu kaikki aika. Hei, tiedatteko tuleeko tytto vai poika? Odotan innolla uutisia facebookissa.

  doris: Kiitos kommentistasi! Kopioi tuo kuva microsoft word:n ja suurenna siita pattern itsellesi. Munakupin leikkasin siis kahteen kertaan. Kaanna se pattern siihen toiseen niin sitten sopivat nappiin paallekkain. Liimalla vaan kaikki yhteen kiinni. Helppoja.

  clarissa: No ei tarpannyt talla kertaa (vaikka olisin halunnut etta kaikilla olisi tarpannyt) mutta sinahan osaat helposti loitsia nama itsekin, eiko? Keramiikallakin tulisi upeita. Ehka vahan painavia. Laita kuva blogiin jos tulet tekemaan.

  mirva: Ja sori sullekin etten saa enempaa naita aikaiseksi. Niita on kylla helppo tehda jos innostuisit. Meillakin "helletta". Tanaan +5C. :D

  jennifer: Thanks! Happy Easter to you too.

  mamarazzi: Kiitos kommentistasi. Olen ihan otettu. Mua harmittaa ettei asuta naapureina ja voitaisiin tehda kaikkea kivaa yhdessa. Sina olet juuri sellainen henkilo josta tulisi paras ystava. Voisit opettaa mulle valokuvausta. :) Mutta blogiystavia ollaan edes. <3

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)