Friday, April 24, 2009

{ihkut tulppaanit}

***
Happy Friday everyone!
Enko loytanytkin ihanat tulppaanit? Etupihalla niita kasvaa jo mutten jaksanut odottaa kunnes kukkivat. Pakko oli jo saada.
Jay lahti viikonloppureissuun ja Robinkin menee kaverin luo. Twilight leffa taitaa pitaa mulle seuraa tana iltana. Voisi olla pahemminkin. :) En koskaan pysty menemaan nukkumaan ajoissa kun Jay on poissa. Kukun ja kukun valveilla kunnes tuntuu etta simahdan pystyyn. Joka kerta sama juttu. Hoh.
Koti karseessa kunnossa mutten millaan loyda energiaa siivoamiseen. Olen ollut tosi vasy viime aikoina. Imurin sentaan otin esille eilen mutta tuo uutena kehuttu imuri on jo sellainen ettei meinaa imea mitaan. Vaikka kuinka puhdistelen. Murr! Pussiton imuri on muuten alyton juttu. Poly lentaa kun on aika puhdistaa osat. Onko sitten muka mitaan eroa jos on hepa filtteri. *silmienpyoritysta*
Lunta oli maassa pikkasen tana aamuna. Lisaa luvattu. Kahdessa paivassa +21C:sta lumeen! Sellaista tama meidan kevat on.
Tyhjia juttuja kun aivot on toot vasymyksesta. Taidan lopetella etten tuhlaa lisaa kenenkaan aikaa. :)
***
English friends: You didn't miss anything, trust me. :) Just admire my new tulips. :)
***

3 comments:

 1. Ihania kukkia ja kivoja virkattuja koruja.
  Ilmottaudun myös kukkujaksi.Mä valvoskelen aina liian myöhään.Ikinä en pääse ajoissa nukkumaan.Ja sen ilon lystiksi vanhempi tyttö on aamunvirkku.Tänäänkin herätti kello 4.45,mutta ihmeekseni nukahti vielä jopa pariksi tunniksi.Mutta ytitäppä itse nukkua ,kun joku monottaa kylkeen...
  :)

  ReplyDelete
 2. Samat sanat: koti karseessa kunnossa ja minä vain laiskottelen tässä koneella. Omatunto jo kolkuttaa.
  Kaunis tulppaanikuva.

  ReplyDelete
 3. Ihania tulppaaneja! Täälläkin kaivattaisiin siivoojaa...

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment! :)